INDONESIA STOCK EXCHANGE

JCI Jakarta Composite Index
  • Snapshot
  • About
  • Country
  • List Of Stars
Last Price
6,480
09:15 GMT / 19 MAR 2019
Value Change [%]
-29.17
[ -0.45 %]
Open
6,516
Day's High
6,522
Year's High
6,582
Previous Close
6,509
Day's Low
6,473
Year's Low
5,558
  •    CEO
  •    O/L
IDX_BEI
@IDX_BEI
19
Mar
Rabu, 20 Maret 2019. Pencatatan Perdana Saham PT Wahana Interfood Nusantara Tbk. (COCO) https://t.co/q5lzqRIYCT https://t.co/MLwvaVgzgh
19
Mar
Untuk mengetahui perkembangan saham hari ini dari Bursa Efek Indonesia klik https://t.co/y9TZKxak7L… https://t.co/gSvOnuhnyC
19
Mar
Sobat IDX, berikut pergerakan pasar modal di Bursa Efek Indonesia hari ini (19 Maret 2019) #IDXDailyTrading… https://t.co/bM7YZ84VcD
19
Mar
Untuk pendaftaran kamu bisa lihat contact person difoto ya, Sobat IDX! #MauMulaiKapan #reksadanainvestasitanpabatas
19
Mar
Sobat IDX! Yuk belajar pasar modal dan investasi bersama Paytren Aset Manajemen. Cukup membuka rekening reksadana d… https://t.co/RyNgHSgoPh
19
Mar
Kegiatan ini bertujuan untuk mengenalkan Pasar Modal kepada masyarakat Sulawesi Tenggara dan juga untuk meningkatka… https://t.co/9IDtLS35Se
19
Mar
Pada hari Sabtu, 16 Maret 2019 Bursa Efek Indonesia Kantor Perwakilan Sulawesi Tenggara bekerja sama PT RHB  Sekuri… https://t.co/lQ4TZEMUR3
19
Mar
Sekolah Pasar Modal Level 1 dan 2 Gelombang 5 Kantor Perwakilan Sulawesi Tenggara #MauMulaiKapan #YukNabungSaham https://t.co/VIgluLYLWh
19
Mar
Senin, 18 Maret 2019, Bursa Efek Indonesia (BEI) mengadakan kegiatan Kick Off dan Diskusi Panel Kegiatan PM Syariah… https://t.co/ladazCK5rC
19
Mar
Atauuu Cuma baca rekomendasi saham tapi ga peduli fundamentas dan berita-berita lainnya #MauMulaiKapan berubah dan move on? #YukNabungSaham
19
Mar
Makanya, penting sekali untuk tahu fundamental perusahaan, berita-berita yang terjadi di dalam negeri, dan di luar… https://t.co/oJF42zlIbu
19
Mar
Hal yang terjadi di luar negeri pun bisa memengaruhi performa suatu perusahaan hingga ke sahamnya juga.
19
Mar
Seperti yang udah pernah kita bahas sebelumnya, harga saham di bursa tergantung dengan nilai perusahaannya itu send… https://t.co/GVBerWv1ch
19
Mar
Banyak yang suka bertanya: "Kenapa kok harga saham ABCD turun?" atau "Kenapa biasanya naik, tapi sekarang jadi ngga… https://t.co/AF6135yW98
18
Mar
Investasi bukan cuma urusan uang, tapi juga bagaimana kita bisa kendalikan perasaan supaya nggak salah langkah. Sek… https://t.co/NF50n8vZNy
18
Mar
Biasanya, banyak investor saham yang sering dipengaruhi oleh rasa TAKUT (FEAR) dan KESERAKAHAN (GREED). Nah, hal-ha… https://t.co/eQ4oeTVcWZ
18
Mar
Nih kita udah kasih kunci utama biar sukses investasi saham, jadi #MauMulaiKapan #YukNabungSaham Source: Yuk Nabun… https://t.co/oTWVOJoa22
18
Mar
Untuk mengelolanya, kamu harus memiliki 3 hal ini: Knowledge (Pengetahuan), Skill (Keterampilan), dan Wisdom (Kebij… https://t.co/7CDrU7rR0a
18
Mar
Untuk menjadi investor saham yang sukses, jangan hanya sekedar lihat potensi hasil-hasil yang bisa didapat, tapi ga… https://t.co/V9WFkbgegL
18
Mar
Untuk mengetahui perkembangan saham hari ini dari Bursa Efek Indonesia klik https://t.co/y9TZKxak7L… https://t.co/CwjDV70mvC
  • FTSE Analytics
  • Market News
27 February 2019 - reuters.com
SE Asia Stocks-Most fall ahead of cenbank policy meetings; Thailand gains
19 March 2019
source: reuters.com
    * Indonesia snaps four sessions of gains
    * Thailand up after 3 sessions of losses

    By Shreya Mariam Job
    March 19 (Reuters) - Thai shares rose nearly 1 percent in
thin trade on Tuesday, snapping three straight sessions of
falls, while most other Southeast Asian markets ended lower
ahead of the U.S. Federal Reserve policy meeting and a slew of
regional central bank meetings this week.
    With global economic growth appearing to slow, traders were
focused on the Fed, which kicks off a two-day policy meeting
later in the day, for clues about the likely path of U.S.
borrowing costs.  MKTS/GLOB 
    Index heavyweights PTT Pcl  PTT.BK  and Airports of Thailand
Pcl  AOT.BK  drove the rally in Thailand  .SETI  with both of
them gaining 1 percent each.
    About 13.4 million shares changed hands on the SET index,
compared to the 30-day average volume of 13.06 billion shares. 
    Investors now await the Bank of Thailand's policy meeting
and the country's February trade data for further clues. 
    The central bank is expected to keep its benchmark policy
rate steady on Wednesday for a second straight review after a
hike in December, a Reuters poll showed, in a bid to support a
slowing economy while inflation remains low.  urn:newsml:reuters.com:*:nL3N20U1H9
    Customs-cleared annual exports in February may have dropped
1 percent but the country likely recorded a trade surplus of
$0.14 billion, a Reuters poll showed.  urn:newsml:reuters.com:*:nL3N2161AM
    Indonesian stocks  .JKSE  closed lower for the first time in
five sessions ahead of the central bank's policy meeting on
Thursday.
    "Investors are not overly excited about Bank Indonesia's
upcoming rate decision as the monetary policy direction is
likely to be decided after the Presidential election next
month," said Taye Shim, head of research at Mirae Asset
Sekuritas.
    The central bank is widely expected to keep interest rates
unchanged for a fourth straight month, despite inflation falling
to its lowest pace in nearly a decade, a Reuters poll showed.
 urn:newsml:reuters.com:*:nL3N21225C
    Consumer stocks dragged the index lower with Astra
International Tbk Pt  ASII.JK  and Charoen Pokphand Indonesia
Tbk Pt  CPIN.JK  skidding 1.4 percent and 2.6 percent,
respectively.
    An index of the country's 45 most liquid stocks  .JKLQ45 
declined 0.6 percent.
    Vietnam stocks  .VNI  were the worst hit, with losses
concentrated in financials.
    Joint Stock Commercial Bank for Investment and Development
of Vietnam  BID.HM  and Vietnam Prosperity Joint Stock
Commercial Bank  VPB.HM  shed 1.9 percent and 2.7 percent,
respectively. 
    Philippine shares  .PSI  dropped 0.4 percent, dragged by
real estate and consumer stocks. 
    Robinsons Retail Holdings Inc  RRHI.PS  dipped 4.7 percent,
while Robinsons Land Corp  RLC.PS  slid 2.9 percent.    
        
For Asian Companies click;  urn:newsml:reuters.com:*:nTOPEQA  

SOUTHEAST ASIAN STOCK MARKETS
 Change on the day                                
 Market                 Current   Previous close  Pct Move
 Singapore              3220.92   3212.96         0.25
 Bangkok                1630.09   1617.57         0.77
 Manila                 7843.41   7873.02         -0.38
 Jakarta                6480.276  6509.447        -0.45
 Kuala Lumpur           1687.68   1690.94         -0.19
 Ho Chi Minh            1006.59   1011.86         -0.52
                                                  
 Change so far in 2019                            
 Market                 Current   End 2018        Pct Move
 Singapore              3220.92   3068.76         4.96
 Bangkok                1630.09   1563.88         4.23
 Manila                 7843.41   7,466.02        5.05
 Jakarta                6480.276  6,194.50        4.61
 Kuala Lumpur           1687.68   1690.58         -0.17
 Ho Chi Minh            1006.59   892.54          12.78
                                                  
 
 (Reporting by Shreya Mariam Job in Bengaluru; Editing by
Subhranshu Sahu)
 ((ShreyaMariam.Job@thomsonreuters.com; +918067496338; Reuters
Messaging: ShreyaMariam.Job.thomsonreuters.com@reuters.net))
Sign up for our newsletter
Submit
Interested to know more?